Thursday, 8 June 2017

CUTI DAH NAK HABIS..



Assalamualaikum...
lama blog ni terperam tidak diupdate.. sorry cikgu tak de password sebelum ni.. alhamdulillah dah dapat... so insyaallah selepas ni blog ini akan cikgu update dari masa kesemasa. aktviti UBK yang telah berlangsung sepanjang 2017 pun nanti cikgu masukkan...

Esok last day bercuti... so dah bersedia untuk mulakan sesi persekolahan yang baru...
apa yang best sesi persekolahan kali ini adalah......
Yessss!!! kita berpuasa... segala perbuatan dan amalan baik kita Allah gandakan..
jadi mulakan sesi persekolahan semester kedua ini dengan niat kerana Allah dan ilmu yang ditimba di sekolah tu adalah ibadah kita...
RAMADHAN KAREEM!!!!!

doa dan kasih sayang dari
mama saifah

Tuesday, 29 September 2015

HARI RAYA AIDIL ADHA

Kepada semua warga Sma Mahmudiah, kami mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA  kepada semua dan selamat bercuti.Semoga segala ibadah yang kita lakukan mendapat rahmat dari Nya...


Wednesday, 2 September 2015

Wednesday, 26 August 2015

Tuesday, 11 August 2015

JAMUAN RAYA UBK




Buat julung kalinya unit bimbingan & kaunseling mengadakan jamuan hari raya pada tahun ini bertempat di bilik kaunseling SMA Mahmudiah.